Bag om teamet

Organic Market er dit lokale, økologiske ubemandet madmarked med fokus på lokale, bæredygtige fødevarer. Med Organic Market vil vi skabe en bæredygtig fødevarerevolution med afsæt i exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter som var det hjemmelavet, spændende oste, charcuteri og meget mere – altsammen økologisk. 

Beboere uden for storbyen er efterladt med ikke eksisterende eller meget ringe udvalg af økologiske fødevarer. Dette trods stor velstand og velvillighed blandt beboerne til at vælge bedre økologisk kvalitet. Organic Market er dit lokale økologiske madmarked med fokus på lokale bæredygtige producenter.

I April 2021 stiftede Nynne og Rasmus BetterBread, som senere blev til Organic Market. Idéen var et rullende bageri, som skulle gøre det gode bagværk tilgængeligt for flere og grundlagde BetterBread som skulle gøre økologisk gourmet bagværk tilgængeligt for flere udenfor storbyerne.

BetterBread havde fokus på økologisk kvalitets bagværk men vi synes ikke rejsen skal stoppe der. Derfor blev BetterBread til Organic Market i slutningen af 2022, og vores sortiment udvidede sig med fokus på kvalitet, økologi og lokale fødevarer.

I September 2022 investerede tidligere kok Jesper Holmberg i BetterBread, så vi kunne tage BetterBread til nye højder og lancere Organic Market. Jesper Holmberg er manden bag Jespers Torvekøkken som blev grundlagt i 1991 ud fra en vision og ambition om at lave velsmagende, sund og lækker frokost til medarbejderne rundt om i virksomhederne i Storkøbenhavn. For 25 år siden var der ikke den samme kultur omkring frokostordninger og kantinemad, som vi ser i dag. Jesper Holmberg er en af foregangsmændene i Danmark i forhold til sunde og alsidige frokoster, lavet fra bunden, til virksomheder.

Rasmus M. Kastrup

Idémand, iværksætter, 4. generation i fødevarevirksomheden Ostebørsen & mad-passionist. Madspild er den største synd i Rasmus’ øjne. 

Nynne Daa

Bagværks-entusiast med en svaghed for de søde sager & den tilhørende perfekte kop kaffe. Tidligere mangeårig barista og kvinden bag kamera, sociale medier & grafisk design.

Jesper

Jesper Holmberg

Jesper Holmberg er manden bag Jespers Torvekøkken som blev grundlagt i 1991. Jesper er en af foregangsmændene i Danmark i forhold til sunde og alsidige frokoster, lavet fra bunden, til virksomheder.