Vores historie

På en regnfuld forårsdag i 2021 gjorde Nynne & Rasmus alvor af deres tanker omkring et rullend bageri, som skulle gøre det gode bagværk tilgængeligt for flere og grundlagde BetterBread som skulle gøre økologisk gourmet bagværk tilgængeligt for flere udenfor storbyerne.. Siden da er der sket meget, og den store efterspørgsel har gjort at vi i Februar 2023 lancerede det første ubemandet bageri og marked i Danmark: Organic Market.

 

I de danske storbyer finder du et unikt udvalg af bagerier, og kvalitets fødevarer, som tager bagværk og madscenen til helt nye højder. Det mener vi ikke at resten af Danmark skal snydes for. 

Organic Market er dit lokale, økologiske ubemandet madmarked med fokus på lokale, bæredygtige fødevarer. Med Organic Market vil vi skabe en bæredygtig fødevarerevolution med afsæt i exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter som var det hjemmelavet, spændende oste, charcuteri og meget mere – altsammen økologisk.

Hver morgen før solen står op bager lidenskabelige gourmetbagere 100% økologisk certificeret surdejsbrød- og boller, rugbrød, croissanter, kardemommesnurre mm. Dygtige kokke tilbereder nem, økologisk aftensmad til dig og familien, og lokale fødevareproducenter forbereder de bedste råvarer til dig, så vi kan trille ud med fyldte biler og leverer friskbagt brød, kager og økologiske kvalitetsfødevarer til vores ubemandede Organic Markets nær dig. Sammen vil vi tilbyde gode, økologiske kvalitets fødevarer til lokalområder på Sjælland. 


De bedste hilsner

Nynne & Rasmus