Lad os guide dig

Her har vi samlet en række guides, som kan hjælpe dig i brugen af Markets, og forhåbentligt besvare dine spørgsmål. Finder du ikke svar på dine spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Om konceptet

Organic Market er dit lokale, økologiske ubemandet madmarked med fokus på lokale, bæredygtige fødevarer. Med Organic Market vil vi skabe en bæredygtig fødevarerevolution med afsæt i exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter som var det hjemmelavet, spændende oste, charcuteri og meget mere – altsammen økologisk 💚

Beboere uden for storbyerne er efterladt med ikke-eksisterende, eller meget ringe udvalg af økologiske fødevarer samt kvalitets bagværk. Dette er på trods af velvillighed blandt beboerne til at vælge bedre økologisk kvalitet – det har I vist os 🫶🏼🥐 BetterBread havde fokus på økologisk kvalitets bagværk men vi synes ikke rejsen skal stoppe der – derfor udvider vi vores sortiment med fokus på kvalitet, økologi og lokale fødevarer.

Vores største ønske er at tilbyde bedre, økologisk bagværk og fødevarer i lokalsamfundene udenfor storbyerne, men det kommer også med sine udfordringer – især i disse krisetider. Mange virksomheder i de mindre lokalsamfund er gået konkurs og er lukket, da mange oplever at forbruget falder mens alle omkostningerne stiger. Derfor har vi valgt at åbne ubemandet minimarkeder, med vores gode brød og andre lækre madvarer, og samtidig sikre at vi kan skabe en bæredygtig virksomhed, som forhåbentlig kan skabe liv og glæde i de mindre lokalsamfund, udenfor storebyerne, de næste mange år.

Tværtimod! Vi beholder alle vores dygtige brødbude, som I nok også møder fra tid til anden derude når vi fylder op, gør rent og trimmer til. Vores dygtige bagere får også masser at lave igen. En ubemandet butik giver nogle helt nye muligheder for at holde længere tid åben, være fysisk til stede alle dage og være til stede i flere byer – noget der alt sammen skaber endnu flere arbejdspladser på kontoret, i brødbilerne, i bageriet og ikke mindst hos alle de nye lokale producenter som får en stor plads i Organic Market. Producenter, der ikke bare skal håndtere energikrise, men som oftest også kæmper med hårde vilkår overfor de store supermarkedskæder.

Vi har en kæmpestor drøm om at udbrede økologi og kvalitet med fokus på bæredygtighed – fra jord til bord, hele værdikæden igennem:
  • 🌱 Svanemærket bygning i massiv træ der binder mere end 5 ton CO2 pr Organic Market (stålcontainer fra Kina er no-go i vores verden 🙈)
  • 🌱 Bæredygtige og økologiske produkter fra lokale producenter på Sjælland
  • 🌱 Bæredygtig forretningsmodel med fokus på at skabe vilkår, der gør det muligt at overleve i de mindre lokalsamfund – også i krisetider.

OM MARKETS

Vores Markets har differentierede åbningstider. Se åbningstiderne for hvert marked her.

Du skal hente vores app, og oprette en profil. Derefter skal du verificere din identitet med MitID. Nu kan du åbne Markets med appen indenfor åbningstiden. Hent vores app ved at klikke her.

Du vælger de varer du ønsker at tage med dig på en tablet/iPad i Market. Herefter kan du betale med kort eller MobilePay.

Alle har adgang til at bruge Markets. Du kan dog få karantæne ved tyveri, hærværk eller lign.
Ja, vores Markets videoovervåges både ude og inde. Du kan læse om dine, og vores rettigheder, vedr. videoovervågning på datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/hvad-siger-reglerne/vejledning/optagelser-og-overvaagning/tv-overvaagning

Om APPEN

Da alle Markets er ubemandede, vil vi gerne sikre os din identitet for at undgå tyveri, hærværk eller lign. Vi håber på din forståelse.

Hvis knappen ‘Oplås dør’ ikke er brun, kan der være flere årsager. 

Oftest er du uden for rækkevidde. Dette vil stå i appen. Prøv at gå tættere på Market, og vær sikker på at du har tilladt adgang til din lokation.

Alternativt skal du prøve at afinstallere og geninstallere appen. Så er du også sikker på at du bruger den seneste version af appen.

Volder det problemer, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper gerne!

Din iPhone skal køre iOS15 som minimum. Vores app understøtter dermed iPhone 6S, 6S Plus og iPhone SE samt alle iPhones derefter (såfremt de er opdateret).

Er din iPhone fra før år 2015, kan du desværre ikke bruge vores app.

Du kan læse mere om hvordan du opdaterer din iPhone her.

Android appen understøtter Android 8 og opefter. Vores app understøtter dermed Android-telefoner fra ca. år 2017 og frem.

Vi anbefaler altid at holde din telefon opdateret.

Du kan læse mere om hvordan du opdaterer din Android-telefon her.

Guides