Bliv Franchisetager hos Organic market

Din chance for at drive en bæredygtig forretning

Drømmer du om at blive selvstændig og samtidig bidrage til et bæredygtigt samfund? Organic Market tilbyder nu en unik mulighed for at blive en del af vores økologiske eventyr. Vi søger passionerede franchisetagere, der vil drive deres egen økologiske specialbutik og skabe en forskel i den danske fødevarebranche.

Efter succesen med vores første tre Organic Market-butikker, søger vi nu iværksættere, der kan hjælpe os med at udbrede vores koncept. Vores franchisetagere får muligheden for at eje og drive en butik, der sætter nye standarder for økologisk og lokalt produceret fødevarer. Med Organic Market bliver du mere end en butiksejer; du bliver en lokal helt, der bidrager til den økologiske omstilling i Danmark.

Er du klar til at starte din egen virksomhed, men usikker på, hvordan? En Organic Market-franchise er det perfekte springbræt. Besøg vores website for mere information om vores koncept og historie: Organic Market Koncept | Vores Historie.

Hvad indeholder franchiseaftalen?

Vores effektive driftsmodel sikrer, at du kan have en fleksibel arbejdsdag, mens du bidrager til den økologiske fødevarescene i Danmark.

Vores butikker er bæredygtigt designet og mobile, hvilket gør det nemt at etablere sig i nye lokationer. Vælg mellem forskellige størrelser og tilpas indretningen efter dine behov. Det er også muligt at åbne i eksisterende lokaler.

Vores data viser lovende tal for omsætning og dækningsgrad, hvilket indikerer et stærkt potentiale for din forretning. 

Høj selvstændighed

Ej og driv Dit Organic Market fuldt ud
Du beholder 100% af omsætningen


Fleksibilitet
Frihed til at tilpasse butikkens udseende, sortiment og prissætning inden for vores retningslinjer


Komplet støtte
Vi guider dig fra start til slut for en gnidningsfri opstart

Organic Market event
App preview Organic Market

Teknologiske Løsninger

App til Android og IOS
En brugervenlig app for en gnidningsfri kundeoplevelse


Komplet Kasse- og Betalingssystem

Et brugervenligt system med tilhørende analyseværktøjer

Indkøbsplatform
Adgang til et bredt udvalg af økologiske produkter og mulighed for at påvirke sortimentet

Et team af ildsjæle

Teamet bag Organic Market: Rasmus, Nynne og Jesper er dedikerede ildsjæle inden for hver deres felt der både dækker: stor passion og viden inden for fødevarer, marketing/branding samt tech-udvikling.

Vi har alle været iværksættere i +10 år, hvor vi har drevet virksomheder i forskellige brancher.

Vi mener selv at vi er noget at dream-team der komplimenterer hinanden rigtig godt og som giver de bedste forudsætninger for at Organic Market kommer til at lykkedes med lokale ildsjæle!

Vi har stor fart på udviklingen, står aldrig stille og har øjnet store muligheder i at gøre en kæmpe forskel inden for det økologiske udvalg af kvalitetsfødevarer i Danmark.

Rasmus og Nynne

Hvad kræves der af dig?

Opstartskapital: Forvent en investering på ca. 100.000 kr for at komme i gang

Månedlige Omkostninger: Overkommelige faste omkostninger inklusive franchisegebyr

Transport: Ansvar for transport af varer til din butik

Kundekontakt: Du varetager den primære kontakt med kunden, mens vi agerer backup til dig.

Vil du vide mere?

Bliv en del af Organic Markets vækstrejse og gør en forskel i dit lokalsamfund. Kontakt os for at starte din rejse som franchisetager og bliv en del af den økologiske revolution.

Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt for en uddybende snak. Det er helt uforpligtende!

Hvem er Organic Market?

Organic Market blev grundlagt i 2021 af iværksætter Rasmus Møller Kastrup og Nynne Daa, med en vision om at gøre bedre økologiske brød og lokale fødevarer mere tilgængeligt for befolkningen uden for storbyerne, hvor der typisk er få eller ingen kvalitets-økobagerier og mangelfuld sortiment af gode økologiske fødevarer.

Organic Market vil skabe den næste helt store madrevolution, og give danskerne en bedre mulighed for at vælge kvalitet frem for kvantitet. Livet er for kort til dårlig papbrød og intetsigende kager – og gæsterne uden for København er klar og skriger efter bedre kvalitet.