Hvad kan jeg finde i ORGANIC MARKET?

Alle vores varer er personligt udvalgt af Rasmus og Nynne med fokus på økologi, kvalitet og den bedste smag.

Hos os finder du exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter, spændende oste, charcuteri, kolonialvarer, drikke, lidt til den søde tand og meget mere. 

Vi har noget lækkert, og økologisk, til både morgen, middag, aften og alt det midt imellem.

Et væld af Lokale producenter

Hos Organic Market finder du et bredt udvalg af økologiske varer, som er særligt udvalgt af Rasmus og Nynne.
Med fokus på økologi, kvalitet og den bedste smag støtter vi lokale og bæredygtige producenter.

Bagværk

Vi tilbyder et bredt udvalg af 100% økologisk certificeret bagværk som surdejsbrød og -rugbrød, surdejsboller, croissanter, kanel-, kardemomme- og frøsnapsnurre, tebirkes og meget mere. Lavet af passionerede surdejsbagere med øje for kvalitet, gode råvarer og fantastisk smag. Friskbagt hver eneste morgen inden vi åbner kl. 6.30

Søde sager

Er du lækkersulten efter kager & søde sager? Vi tilbyder desserter som creme bruleé, hvid chokolade med lime og et væld af klassiske lækre kager. 

Mejeri

Vidste du at Rasmus er 4. Generation i ostevirksomheden Ostebørsen
 
Ostebørsen blev grundlagt af Rasmus’ oldefar Aksel Munch Mortensen i 1934 startede som ostehandler. I dag driver Rasmus’ far, Henrik Kastrup, Ostebørsen og derfor kan vi selvfølgelig ikke komme udenom et udvalg af skønne oste. Vi har nøje udvalgt vores favoritter blandt Ostebørsens 1001 forskellige oste. 

To-home

I den travle hverdag vil vi gerne gøre det nemmere for dig at spise økologisk kvalitetsmad – derfor byder vi i Organic Market på et bredt udvalg af fantastiske økologiske færdigretter, fra lokale sjællandske producenter. 

Hver og en er nøje udvalgt at os efter at have smagt os igennem et væld af forskellige producenters bud på økologiske favorit måltider.

Prøv f.eks. Rødbedebøffer fra Rootly, Butterchicken fra Mattson&Nielson eller surdejspizzabunde fra Il Fornaio.

Kaffe

Kaffe

Ingen søde sager uden en skøn kop økologisk kaffe til. Vi forhandler økologiske kaffebønner og -kapsler fra ØNSK.  Der bliver solgt for meget kaffe i dag, som man ikke aner, hvor kommer fra og som gør store skade på miljøet. ØNSKs kaffe er opkaldt efter deres kaffebønder hvis historie de gerne vil fortælle. 

 

Kolonial

Til morgenmadsbordet hører marmelade og pålægschokolade sig til – og det kan du selvfølgelig også finde hos os. Vi har lækre marmelader fra Søbogaard, chokolade, gavekurve og pålægschokolade fra Økoladen.

Til din økologiske bolognese hører en lækker økologisk kvalitetsspaghetti sig også til. Derfor har vi også forskellig pasta fra Rummo og Rømer Vegan i Organic Market til dig. 

Drikkevarer

Økologisk æblemost og skønne safter, lemonader, smoothies, juice og sodavand fra lokale, sjællandske producenter finder du i Organic Market. 

Kød & pølser

Vi går ind for at spise varieret og grønt, men kød i små mængder kan også være rigtig lækkert. Så når man i ny og næ skal have et lækkert stykke kød, så kan du finde den bedste, økologiske kvalitet hos os.

Kødet er til gengæld fra dyr, som lever under åben himmel i små flokke.

 Vi forhandler bl.a. pancetta, lomo, fuet pikante, pate og skine fra Birthesminde.

Kød og pølser

SNACKS

Vi har udvalgt nogle økologiske, sunde snacks og mellemmåltider fra blandt andet The Organic Crave som laver lækre proteinchips og mellemmåltider fra Noumeal som laver fiberrige puréer og økologisk skyr fra Thise.

Kaffe to-go

Som forbrugere vælger vi ofte vores produkter ud fra, hvad og hvor meget vi får for pengene. Men når det kommer til økologisk kaffe, skal du i stedet vende det om og tænke: Hvad er det, jeg IKKE får for mine penge. For økologi handler om at vælge kemiske sprøjtemidler og kunstgødning fra.

Her har vi valgt økologisk kaffe fra ØNSK og te fra Emeyu. Perfekt til dig på farten!

Kaffe-to-go
Is

IS

Vi har udvalgt is-botter, is-pinde og is-desserter lavet på gode økologiske råvarer. I vores markets kan du bl.a. finde is fra Isøre og Kødbyens is.

Sandwiches

Prøv vores klassiske frokostmåltid, sandwichen. F.eks. en Surdejssandwich med skinke & ost lavet på vores økologiske surdejsbrød med sød sennep og mayonnaise fra Rømer Vegan, økologisk landskinke, mellemlagret danbo og hjertesalat. 

Er du til det grovere brød, kan vi også tilbyde en rugbrødssandwich med laksemousse.

Sandwich